Evo kada, gde i po kojoj ceni možete kupiti sezonske ulaznice

U sredu 5. avgusta 2020. od 10 časova počeće prodaja sezonskih karata za nastupajuću sezonu 2020/21 koja je po mnogo čemu jedinstvena za naš klub.

U godini u kojoj klub obeležava 30 godina od osvajanja titule prvaka Evrope u Bariju, i ima priliku da prvi put u klupskoj istoriji osvoji četvrtu uzastopnu titulu prvaka države. Godini u kooj je cilj i četvrto uzastopno učešće  grupnoj fazi UEFA takmičenja, klub kreće prodaju sezonskih ulaznica u specifičnom momentu. 

Prodaja kreće u momentu kada zbog trenutne epidemije korona virusa nije moguće prisustvo navijača na utakmicama.

Cene sezonskih karata su sledeće:

Sever

Nova karta: 4,000 dinara

Obnova: 2,000 dinara

Istok

Nova karta: 7,000 dinara

Obnova: 3,000 dinara

Porodična (Sektor 2): 1 dinar (za decu do 15 godina, uz odraslu osobu kao nosioca paketa – do petoro dece na jednog nosioca)

Nova karta 65+: 5,000 dinara (Novo u ponudi, za starije od 65 godina)

Obnova 65+: 2,000 dinara (Novo u ponudi, za starije od 65 godina)

Zapad

Nova karta: 8,000 dinara

Obnova: 4,000 dinara

Porodična (Sektor 6): 1,000 dinara (za decu do 15 godina, uz odraslu osobu kao nosioca paketa – do petoro dece na jednog nosioca)

Nova karta 65+: 6,000 dinara (Novo u ponudi, za starije od 65 godina)

Obnova 65+: 3,000 dinara (Novo u ponudi, za starije od 65 godina)

VIP Zapad

Nova karta: 12,000 dinara

Obnova: 6,000 dinara

Porodična: 4,000 dinara (za decu do 15 godina, uz odraslu osobu kao nosioca paketa – do troje dece na jednog nosioca) (Novo u ponudi)

Nova karta 65+: 10,000 dinara (Novo u ponudi, za starije od 65 godina)

Obnova 65+: 6,000 dinara (Novo u ponudi, za starije od 65 godina)

VIP Galerija

Nova karta: 60,000 dinara

Obnova: 40,000 dinara

VIP 1

Nova karta / obnova: 80,000 dinara

Loža ‘Pet Zvezdinih zvezda’

Nova karta / obnova: 120,000 dinara

Prodaja sezonskih karata odvijaće se u prostorijama Servisa za članstvo, radnim danima od 10 do 19 časova i subotom od 11 do 16 časova.

Plaćanje je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Visa, MasterCard, AmEx i Dina.

Kupovina sezonskih karata moguća je uz aktivno članstvo za sezonu 2020/21.

Sezonske karte važe za:

Sve utakmice domaćeg prvenstva

Plej-of rundu kvalifikacija za UEFA takmičenja

Utakmice kvalifikacija za UEFA takmičenja (ukoliko bude moguće prisustvo publike usled promene formata takmičenja zbog čega će se igrati samo jedan meč)

Svi kupci sezonskih karata iz prošle sezone imaju u sistemu napravljene rezervacije za svoja mesta koje važe do daljnjeg.

Od pogodnosti za vlasnike sezonskih karata u narednoj sezoni izdvaja se sledeće:

Automatska rezervacija svog mesta za mečeve UEFA takmičenja na kojima ne važi sezonska karta uz popust od 30% na cenu karte koju za te mečeve odredi klub

Pravo preče kupovine dodatne karte / paketa karata po punoj ceni u periodu pretprodaje uz prioritet u izboru mesta u sektoru za koji važi sezonska karta – pravo važi za sve utakmice u okviru UEFA takmičenja (kvalifikacije, grupna faza, dalje takmičenje)

Prioritet u mogućnosti prisustva mečevima sa ograničenim kapacitetom stadiona

Kupovina karata biće moguća i preko interneta, na novom klupskom sajtu razvijenom u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom, kompanijom iTicket, na kome će na jednom mestu biti moguće učlanjenje u klub, obnova članstva, kupovina novih i obnova sezonskih karata a tokom sezone i kupovina karata za utakmice pod posebnim uslovima za vlasnike sezonskih karata i članove kluba. I sve to uz mogućnost dostave na kućnu adresu ili preuzimanje na Stadionu ‘Rajko Mitić’ kada je reč o članskim i sezonskim kartama, odnosno štampu kod kuće kada je reč o kartama za utakmice.

Za više informacija o sezonskim kartama i kupovini preko interneta posetite sajt Članstva FK Crvena zvezda na adresi www.budideozvezde.rs.

FOTO: FK Crvena zvezda Hotsport.rs