Evo kad Nedeljković putuje u Englesku na potpis ugovora

Kosta će u petak otputovati sa Kipra u Englesku na potpis ugovora i neophodne preglede

Napravila je Zvezda veliki posao prodajom mladog Koste Nedeljkovića u Aston Vilu, s obzirom na to da će se u klupsku kasu sliti 9.000.000 evra, a uz to, klub iz Ljutice Bogdana dobiće i 15 odsto od narednog transfera momka rodom iz Smedereva.

Ipak, verovatno ono još bitnije, jeste da će Nedeljković ostati na pozajmici u crveno-belom dresu, te Vladan Milojević neće morati da brine, bar do kraja sezone, o poziciji uz desnu aut liniju.

U međuvremenu, Kosta će u petak otputovati sa Kipra u Englesku na potpis ugovora i neophodne preglede. Ono što treba istaći, jeste da će Nedeljković potpisati petogodišnji ugovor sa klubom iz Birmingema.

Trenirao je Kosta normalno sa timom prethodnih dana, ali se nije našao u rotaciji za prvi pripremni meč na Kipru, protiv Hlorake, kako bi bile izbegnute eventualne povrede. Ipak, nakon što stavi paraf na ugovor sa Vilom, Kosta će se vratiti na Kipar, gde će se ponovo staviti na raspolaganje Vladanu Milojeviću.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Uz to, treba pomenuti i da ovo vrlo moguće, neće biti jedini veliki izlazni transfer Zvezde, pošto se aktivno radi i na pronalasku najboljeg rešenja za mladog Jovana Mijatovića, za kojeg se interesuju brojni klubovi.

(Telegraf.rs)