Evo kad i gde možete gledati Zvezdin drugi pripremni meč u Sloveniji

Red je da upoznamo i drugo letnje pojačanje crveno-belih

Protiv Brava vaskrsao je Rišairo Živković, sad je vreme da Osman Bukari pokaže šta može. Crvena zvezda od 19 sati igra drugu kontrolnu utakmicu u Sloveniji, a posle Brava protivnik će biti Domžale.

Prenos na ArenaSport kanalu

Rezultat naravno o drugom planu, ali bi se i stručni štab obradovao nekakvom lepom nagoveštaju od igrača, posebno od novajlija.

Za Bukarija je možda još rano, jer on će igrati svoje prve minute u crveno-belom dresu. Za početak, ne očekuje se da ih bude više od 25 do 30 protiv Domžala.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ostatak tima?

To je već teško pretpostaviti, početak je priprema, šef struke Dejan Stanković će svakako dozirati opterećenje igračima, ali nakon što je Kings Kangva zagolica maštu navijača protiv Brava sada je red da se Bukari predstavi crveno-beloj javnosti.

Ekipa Domžala je inače prošle sezone bila sedma u prvenstvu, sada je u rekonstrukciji, a pre nekoliko dana je deklasirala Rudar iz Pljevalja sa 8:0.

Podsetimo, reč je o timu koji je dva puta bio prvak Slovenije, jednom pod vođstvom Slaviše Stojanovića, koji je potom uzeo titulu i sa Crvenom zvezdom.

Mozzartsport