Evo gde se igra finale Kupa između Zvezde i Partizana

Evo gde se igra finale Kupa između Zvezde i Partizana

Definitivno se igra u Beogradu odlučila je Takmičarska komisija FSS, a naredne nedelje će biti poznato i na kom stadionu

Crvena zvezda i Partizan će odlučivati o tome ko će biti osvajač Kupa Srbije, a meč će se igrati u Beogradu, definitivno je za Telegraf potvrdio Miodrag Žuća Janković, predsednik Takmičarske komisije FSS.

Crveno-beli su teškom mukom prošli Radnik u polufinalu, dok ništa lakše nije bilo ni Partizanu na Karađorđu protiv Vojvodine, pa ćemo 25. maja u Beogradu gledati

Crveno-beli jure prvu duplu krunu još od 2007. godine i prvi pehar Kupa još od 2012. godine, dok sa druge strane Partizan želi da trofejom "spasi" sezonu u kojoj je gotovo izvesno ostao bez titule i četvrtu godinu zaredom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bilo je nagađanja da li će se meč igrati na neutralnom terenu u nekom drugom gradu, to je priželjkivao i trener Partizana Aleksandar Stanojević, ali je definitivno odlučeno da se finale igra u Beogradu.

Ko će biti domaćin, biće određeno žrebom, koji će biti organizovan krajem naredne nedelje.

- Definitivno se igra u Beogradu tako je odlučeno, a pošto se igra u Beogradu, propozicijama je određeno da će se izvlačiti domaćinstvo žrebom. Koga izvučemo, on će biti domaćin. Izvlačenje će biti krajem sledeće nedelje - objasnio je Miodrag Žuća Janković za Telegraf.

Telegraf.rs