Evo gde možete gledati prvu utakmicu kvalifikacija Srbija – Irska

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras će na stadionu "Rajko Mitić" igrati prvu utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

"Orlovi" od 20 časova i 45 minuta igraju protiv selekcije Irske na stadionu Crvene zvezde na selektorskom debiju Dragana Stojkovića Piksija i imaju ulogu favorita, a prenos ovog duela obezbedila je televizija "Nova S".

RTS je na zvaničnom sajtu takođe objavio da će prenositi meč sa našeg najvećeg stadiona, ali radio talasima, i to od 21 čas kako piše u programskoj šemi. Takođe, meč možete pratiti i putem bloga uživo Blic sporta.

Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije

Od neuspešnih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo reprezentacija Srbije je pretrpela dosta promena, najbitnija je dolazak Piksija na mesto selektora umesto Ljubiše Tumbaković.

Legendarni fudbaler je odmah napravio i promene te Srbija u ovaj ciklus ulazi bez najiskusnijih "orlova" poput Nemanje Matića, Aleksandra Kolarova, Luke Milivojevića...

Takođe, Fudbalski savez Srbije je ostao bez selektora pošto je Slaviša Kokeza podneo ostavku, a trenutni vršilac dužnosti je Marko Pantelić.

Reprezentacija Irske je u Beograd stigla desetkovana povredama, što je dodatno uvećalo šanse za pobedu Srbije.

Blic