ERAKOVIĆ JEDVA ČEKA LIGU ŠAMPIONA! “Radujemo se igranju sa najboljima, uželeo sam se pune Marakane”

ERAKOVIĆ JEDVA ČEKA LIGU ŠAMPIONA!

"Radujemo se igranju sa najboljima, uželeo sam se pune Marakane"

Mladi defanzivac veruje da će navijači ispuniti "Marakanu" već protiv Fjorentine

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je da je ekipa pružila odlične partije na turniru koji je osvojila u Rusiji i istakao da je jedva čeka utakmice na domaćem terenu i pun stadion "Rajko Mitić".

- Imali smo tri provere koje su definitivno u rangu Lige šampiona, pogotovo utakmica sa Zenitom. Igrali smo pred 20.000 ljudi, baš se osetila sjajna atmosfera, ali smo uspeli da pobedimo. Možemo da budemo zadovoljni, pogotovo jer smo još uvek u pripremnom periodu i najbolje igre nas tek očekuju. Pred nama je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, a mislim da tu i pripadamo. Same pripreme su protekle sjajno, sjajno smo dočekani u Rusiji, imali smo sve uslove za rad. Radilo se kvalitetno i jako i sad sledi završna faza priprema u Beogradu - rekao je Eraković za klupski sajt.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mladi defanzivac veruje da će navijači ispuniti "Marakanu" već protiv Fjorentine.

- Pozivam navijače da u što većem broju obezbede "Premijum" sezonske ulaznice i da već protiv Fjorentine ispune Marakanu i najave sve ono što nas očekuje od jeseni. Nemam sumnje da će tako i da bude, dugo sam u klubu, Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani. Na nama je da opravdamo poverenje i da zajedno idemo u nove pobede. Lično, uželeo sam se pune Marakane, jedva čekam utakmice - zaključio je Eraković.

Takođe, mnogi spekulišu da je Eraković ovom izjavom indirektno potvrdio da ostaje na stadionu "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs/Tanjug)