Eraković će zaigrati za reprezentaciju SRBIJE!? Piksi gleda u drugom pravcu…

Eraković će zaigrati za reprezentaciju SRBIJE!?

Piksi gleda u drugom pravcu...

Ko je najbolji srpski štoper, pitanje je sad...

''Zvezda ima možda i najbolji štoperski tandem u ovom veku, i to smo potvrdili ne samo u domaćem prvenstvu, nego i mečevima u Evropi. Eraković je apsolutno zaslužio da ponese i dres A reprezentacije i da se nađe na svetskom prvenstvu u Kataru, jer u ovom trenutku Srbija nema boljeg štopera u od njega. Najbolji dokaz za to je veliko interesovanje za njega od strane najvecih evropskih klubova'', izjavio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dan posle nedavnog 167. večitog derbija koji je završen bez golova, 0:0.

Nedugo zatim stigla je informacija da je reprezentativni štoper Uroš Spajić doživeo težu povredu i da su male šanse da zaigra na Mundijalu, pa se činilo da bi Eraković mogao da popuni to upražnjeno mesto, iako ga do sada selektor Dragan Stojković nije pozivao u nacionalni tim tokom kvalifikacija.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ali, i pored Terzićeve sugestije da bi Eraković trebalo uskoro da bude pozvan, izgleda da Stojković gleda i u drugom pravcu.

FSS prenosi da je selektor poslao svog pomoćnika Bratislava Živkovića u Nemačku, kako bi na delu video štopera Bohuma Erhana Mašovića. Njegov tim je juče kao gost savladao favorizovani Dortmund sa 4:3, a Mašović je na terenu proveo svih 90 minuta.

Ipak, junak pobede Bohuma bio je još jedan naš internacionalac, Miloš Pantović koji je upisao i gol i asistenciju, pa će Živković imati mnogo toga da ispriča selektoru Stojkoviću.

Sportske.net