EKSPLODIRALA ARENA! Crvena zvezda RAZBILA Fenerbahče 30+ RAZLIKE u PREPUNOJ Areni

Kakav meč

Košarkaši Crvene zvezde ubeldjivo su pobedili Fenerbahče u meču 8. kola Evrolige!

Crveno-beli su meč otvorili poenima Giedraitisa i Nedovića. Potom, posle dobre odbrane, razigrao se i Bolomboj, posebno kada je Jago dos Santos ušao u igru.

Brazilac je dodatno pokrenuo svoj tim, a sa nekoliko atraktivnih asistencija, u kojima je Bolomboj u tri navrata zakucao, kao i posle trojke, Zvezda odlazi na 19:11 sredinom prve deonice.

Crveno-beli su bili odlični u odbrani, a u napadu su prednjačili Jago i Bolomboj. Njima se na isteku prve deonice priključio i Teodosić koji je pogodio trojku sa zvzkom sirene za 25:16,

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U nastavku, Zvezda je zaigrala još angažovanije u odbrani. Kao i na početku meča, i ovoga puta je Teodosić diktirao napad svog tima koji je koristio sve "rupe" u odbrani Fenera. Tako, nizale su se torjke Teodosića, Nedovića i Jaga, kao i zakucavanja Bolombija za ubeldjivih +19 i 45:26 na poluvremenu

U nastavku, viđena je ista slika. Fenerbahče nije promenio ništa u svojoj igri. Gosti su igrali svoju igru i oslanjali se na šut sa distance. Ipak, nervoza, kao i odlična igra u odbrani crveno-belih. Sa druge strane, crveno-beli su se u potpunosti razigrali i igrali svoju igru. Kao i na početku meča, tako i do samog kraja nizali su se dobri potezi i poeni sa svih pozicija.

Pogađali su Teodosić, Lazarević, Davidovac, Jago.

(Telegraf.rs)