EKSKLUZIVNO: Vujadin Savić odbio Trabzon! Evo koliku su mu platu nudili (FOTO)

Prebogata ponuda – preveliki rizik. Definitvo je jedan klub iz Saudijske Arabije mnogo zainteresovan za kupovinu Miloša Degeneka i neće stati na trenutnoj ponudi koja iznosi verovali ili ne 3 miliona.

Ono što dodatno brine Delije jeste što se Degenek trenutno nalazi u jednoj od arapskih zemalja, da li na pregovorima ili odmoru, to će ostati enigma.

Čelnici Crvene zvezde nisu očekivali ovakvu ponudu, a prema našim saznanjima ona će biti i veća jer žele stamenog štopera u svom klubu po svaku cenu, a otuda možda i dolazak Milunovića, koji sigurno neće sedeti na klupi.

Zanimljivo je dodati da je Vujadin Savić odbio skoro troduplu platu i odbio Trabzon. Ajmo sada o Degeneku, ukoliko prihvati ponudu i ode, mnogo rizikuje, naravno ako Zvezda uopšte pristane na transfer.

Dakle reperezentativac Australije sada igra svoju sezonu života i veliko je pitanje da li bi odlazak u zemlju gde je kvalitet fudbala daleko ispod evropskog mogao da bude dobar potez. Tu mnogo gubi, doduše 3 miliona nije malo, ali je pitanje kolika bi bila njegova plata.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Vujadin se priključio Zvezdi 2017 godine i od tad je odigrao 35 utakmica za crveno bele i trenutno je kapiten.

Stigla je ponuda od turskog Trabzona koja bi verovatno iznosila oko 1.5 miliona evra za štopera Crvene zvezde. Ponudili su mu i tri puta veću platu nego što ima u Zvezdi ali popularni "Giška" je ostao veran beogradskom klubu i odlučio da ostaje!

beogradskiportal.rs