EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO ZVEZDINE GLAVNE METE (FOTO)

Crvena zvezda traži štopera. Pretresa se Evropa uzduž i popreko, svako malo tu je neko novo ime, a kako pišu Večernje novosti u sutrašnjem izdanju rejon potrage čak se širi i na Aziju. Precizno, Saudijsku Arabiju, još preciznije na Al Hilal i potencijalnog povratnika Miloša Degeneka.  

List navodi da želja samog igrača nije sporna. Momak rodom iz Knina želi da se vrati, ali koliko je to realna opcija, s obzirom na veliku platu - za sada nije poznato. Ako do kontakta dođe, vrlo verovatno bi se pričalo o mogućoj pozajmici. Miloš je bio na svadbi Filipa Stojkovića i objavom teksta uz sliku gde je sa saigračima - "nastaviće se" - zagolicao je maštu navijačima i možda najavio senzacionalan povratak na Marakanu, stoji u tekstu Novosti.  

Podsetimo, Miloš Degenek bio je jedan od ključnih šrafova u mašineriji Vladana Milojevića koja je obezbedila plasman u Ligu šampiona. Njegov odlazak i te kako se odrazio na sigurnost poslednje linije srpskog šampiona, gde se za sada Nemanja Milunović ne snalazi baš najbolje. 

Reprezentativac Australije napustio je Zvezdu zimus u transferu vrednom 3.600.000 evra. Adut crveno-belih u borbi za Degeneka možda bi mogla da bude činjenica da Al Hilal još nije isplatio kompletno obeštećenje. 

Možda i realnija opcija od Miloša Degeneka jeste još jedan bivši zvezdaš - Nenad Tomović. Povremeni reprezentativac Srbije punih 10 godina igra u Italiji, već mu je 31 i ispao je iz Serije A sa Kjevom. Njegov ugovor ima važnost do 2021, pa bi Beograđani morali da plate obeštećenje. Njegova primanja manji su problem od obeštećenja koje iznosi 1.000.000 evra, a nije neznačajno što je minule sezone zbog povreda podigrao svega deset mečeva. Mogućnost pozajmice takođe postoji, navodi isti izvor.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pre Degeneka Tomovića sa Crvenom zvezdom povezivali su se Alehadro Galvez, Norbert Đomber, Radovan Pankov i Luka Krajnc. Sa Galvezom je sve praktično bilo dogovoreno, ali je Španac odustao u poslednji čas.   

Foto: MN Press