EKSKLUZIVNO: Oglasio se Mihajlović nakon spekulacija da preuzima ZVEZDU (FOTO)

Šef struke Zvezde želja Gvanžua R&F.

Ukoliko Vladan Milojević na kraju prvenstva odluči da napusti Crvenu zvezdu, prvi pik rukovodstva srpskog šampiona biće bivši bek tima sa Marakane, a danas selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović.

Goran Đorović

FK Crvena zvezdaFoto: MN Press

Kamen spoticanja u dogovoru Zvezde i svojevremeno pomoćnika bivšeg selektora Orlova Slavoljuba Muslina, moglo bi da predstavlja što Đorovića očekuje Evropsko prvenstvo u Italiji sa Orlićima (od 16. do 30. juna), dok crveno-belima pripreme startuju oko 10. juna.

Posle odluke da na kraju sezone, u slučaju opstanka u Seriji A, nastavi saradnju sa Bolonjom, Siniša Mihajlović je obrazložio da ne namerava da dolazi u srpski fudbal. Nekadašnji selektor Orlova nalazi se na dobrom putu da to ostvari, pa su se u Ljutice Bogdana okrenuli traženju novih rešenja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ako Crvena zvezda odbrani titulu, kvalifikacije za Ligu šampiona startuju 9. i 10. jula, pa zbog toga mora užurbano da se reši situacija sa Goranom Đorovićem, ne bi li u Ljutice Bogdana mogli da traže novo rešenje.

Ovakvu mogućnost upotpunila je i izjava selektora Orlića koji je nedavno pohvalio Milojevićev rad, ali i da priželjkuje da jednog dana preuzme Crvenu zvezdu.

- Zvezda ima izvanrednog trenera i daj Bože da on ostane još dugo. Svi koji smo prolazili kroz Zvezdu imamo ambicije da jednog dana opet budemo tu, ali taj jedan dan možda dođe, a možda i ne dođe. Moji planovi postoje, ali idemo korak po korak. Polako, ima vremena - istakao je Goran Đorović.

Srbijadanas