EKSKLUZIVNO: Milojevića menja ‘evropska senzacija’ i dugogodišnja želja navijača Zvezde!

Izvesno je da će na leto Vladan Milojević napustiti kormilo Crvene zvezde.

Danima se pominju potencijalne zamene za Milojevića koji bi trebalo da karijeru nastavi u Kini.

Prema najnovijim saznanjima HotSport-a, prvi kandidat za novog trenera aktuelnog šampiona Srbije je Ivica Jovanović!

Reč je o jednom od najuspešnijih srpskih trenera u ovoj deceniji. Jovanović je najveće uspehe pravio sa kiparskim APOEL-om, osvojio je tri trofeja prvaka te države i uspeo da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona kada je postao prava evropska senzacija i ujedno je to pošlo za rukom samo njemu i Radomiru Antiću.

Nakon sjajnih rezultata na Kipru, imao je veliki broj ponuda Jovanović, ali je rešio da prihvati onu finansijski najbolju te se preselio u Ujedinjene Arapske Emirate i preuzeo Al Nasr. U oktobru 2016. je prekinuo saradnju sa pomenutim klubom, ali se nakon godinu i po dana vratio, i to kao zamena za Ćezare Prandelija. Krajem prošle godine je Jovanović otpušten i od tog momenta nema klub.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

FOTO: STARSPORT

Crvenoj zvezdi je upravo to olakšavajuća okolnost, za razliku od navoda o dolasku Siniše Mihajlovića koji je pre par dana na konferenciji za medije u Italiji naglasio da sebe i sledeće sezone vidi u Bolonji.

Kako HotSport saznaje, alternativno rešenje za trenera je Goran Đorović, ako ne dođe do dogovora sa Jovanovićem. Selektor mlade reprezentacije Srbije će tu ulogu obavljati najverovatnije do kraja Evropskog prvenstva ovog leta, nakon čega će tražiti klupski angažman.

HotSport

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: