EKSKLUZIVNO: Intervju sa najboljim mladim igračem Crvene zvezde (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde lagano privode kraju bazični deo priprema na Kipru. Uslovi za rad su sjajni, a stručni štab je igračima olakšao najteži deo priprema uvođenjem vežbi koje podrazumevaju rad sa loptom.

Mladi napadač Dejan Joveljić ima dosta iskustva kada su pripreme sa prvim timom u pitanju, a tvrdi da mu druženje sa starijim saigračima jako prija jer uživa da uči od njih.

"Ovo su mi već šeste ili sedme pripreme sa prvim timom. Volim da pričam i da provodim vreme sa starijim igračima, da učim od njih, da uzimam one dobre stvari, a loše da ispravljam. Trudiću se da i u budućnosti što više radim na sebi i na tom polju", rekao je Joveljić za klupski sajt.

U jesenjem delu sezone Joveljić je uglavnom rešetao mreže u dresu omladinskog tima Crvene zvezde, ali je na dvanaest nastupa za prvi tim uspeo da postigne četiri gola.

Za momka rođenog u Bijeljini golovi su centar sveta, zbog toga im se jednako raduje bez obzira gde ih postiže.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Tako je, radujem se svakom golu na treningu kao da sam ga postigao na utakmici. To je jedini pravi put za napredovanje i jedva čekam nastavak sezone da se svi zajedno radujemo novim pogocima. Imaćemo manje utakmica na proleće nego tokom jesenje polusezone. Spremićemo se najbolje što možemo za sve izazove, a ciljevi se znaju - dva pehara", zaključio je Joveljić.

Crveno-beli ostaju u Pafosu do 23. januara, a u utorak ih očekuje prvi kontrolni meč protiv lokalnog drugoligaša Akritasa.

Sportske