EKSKLUZIVNO: Crvena zvezda sprema veliko pojačanje (FOTO)

Crvena zvezda je u ovom prelaznom roku dovela Nemanju Milunovića, Dejana Vidića, Erika Jirku kom je istekao ugovor sa Spartakom iz Trnave i Miloša Vulića koji za sad najviše obećava.

Nemanja Milunović je stigao iz Bate Borisova gde nije više dobijao minutažu te je odlučio da pojača redove Crvene zvezde i kako je Degenek napustio Zvezdu, zameni njegovu poziciju.

Erik Jirka je trebao da pojača Zvezdu još na leto ali je ipak ostao u matičnom klubu do ove zime i sad je sa Zvezdom na treninzima.

Dejan Vidić je bio član FK Zlatibora ali uprava Zvezde je videla u njemu kvalitet i dovela ga u Zvezdu iako će on otići na pozajmicu u neki klub iz Superlige.

Kako su mnogi otišli iz kluba a uskoro bi trebalo da ode i Branko Jovičić, Zvezda je gladna novih pojačanja. Tako se spekuliše kako bi Jagoš Vuković mogao pojačati Crveno bele.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naim, Jagoš je poznat kao veliki Zvezdaš i Zvezda nije krila da je imala kontakte sa njim i da se još ništa ne zna.

Marko Marin je u snimku gde je odgovarao na pitanja rekao da bi voleo da igra sa Jagošem zajedno u Zvezdi i da će se to sigurno ostvariti. Da li je to znak da Zvezda reaguje? Videćemo u nastavku prelaznog roka!