Džajić veruje da će Stanković ostati u Zvezdi

Samo reči hvale.

Iskusni srpski fudbaler Dejan Stanković blista u svojoj trenerskoj karijeri na klupi beogradske Crvene zvezde. O tome najbolje govori i prvi derbi u kojem je slavio kao trener i u kome su crveno-beli prvi put trijumfovali nakon dve godine

. Reči hvale za Stankovića nije krio ni legenda Zvezde Dragan Džajić. 

- Utakmica je bila bitna za Crvenu zvezdu, bez obzira na ishod. To je derbi, stvorila se atmosfera da ne može da se bije Partizan… To je utakmica najveća na ovim prosotorima i dobro je što smo je dobili. Sve čestitike svima u klubu, a posebno treneru Stankoviću. Njega bih istakao. Ne samo zbog pobede, jer se i njemu stvarao veliki pritisak. Navijači su silno želeli da dobijemo utakmicu, a to onda otežava situaciju - rekao je Džajić u razgovoru za Kurir, pa dodao:

- Dobili smo Partizan, nismo pobedili Real u finalu Lige šampiona! Partizan jeste naš rival, nikada ih neću potceniti, uvek ću ih poštovati, ali to treba za nas da bude nešto normalno. Da ih pobeđujemo!

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Osvrnuo se Džajić i na spekulacije da bi Stanković mogao da napusti Crvenu zvezdu i vrati se u Italiju odakle si dolazile glasine da bi mogao da preuzme Sampdoriju.

- Čuo sam da ima interesovanja iz Italije za našeg trenera, ali sam video i izjavu našeg direktora Zvezdana Terzića. Ne znam detalje, zaista. Moguće je da tu ima nešto, ali voleo bih da Dejan ostane u Crvenoj zvezdi. Mislim da hoće - zaključio je legendarni fudbaler Dragan Džajić.

Srbijadanas