Džajić progovorio o mogućem Milojevićevom ostanku u Zvezdi (FOTO)

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić nema nikakvu dilemu ko bi trebalo da vodi ekipu crveno-belih naredne sezone.


U razgovoru za ''Žurnal'', on je izrazio nadu da će aktuelni šef struke Vladan Milojević ostati i po završetku sezone i da će na leto krenuti u još jedan pohod ka plasmanu u Ligu šampiona.


''Opšte raspoloženje u klubu je da on bude i dalje tu. To su želje. Reč je o ličnoj odluci, a Vladan je zreo čovek  i ja ne znam šta će da odluči.Prijateljski se srećemo i povremeno pričamo, ali zaista ne znam kako će da postupi, pa ne želim da prognoziram i detaljnije komentarišem'', istakao je Džajić.


On je izrazio nadu da će Zvezda ''svake godine'' igrati u Ligi šampiona, još jednom se prisetio pobede nad Liverpulom, a kada je domaća scena u pitanju, ono što ga muči je, kako je rekao ''glupi sistem'' takmičenja.


''Lepo je što je Zvezda dominantno osvojila titulu, drugu uzastopnu godinu, ali je velika glupost ovakav sistem takmičenja. Stvorite ogromnu prednost, pa dođete u situaciju da drugog čekate sa samo četiri boda viška.
Može da vam se dogodi da u čitavoj godini imate jednu sedmicu pada forme i sve vam se prospe. Malo zemalja ima ovakav sistem takmičenja'',
 zaključio je Džajić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

sportske.net