Dva Zvezdina promašaja se sastaju u istom klubu!

Obojici je zajedničko što su došli kao velika pojačanja i klub napustili već posle prve sezone.

Rišairo Živković se nije snašao u Crvenoj zvezdi, pa iako je potpisao trogodišnji ugovor - zadržao se svega godinu dana na "Marakani". Razlog su velika konkurencija u napadu, ali pre svega to što je Holanđanin malo toga pokazao, tako da su dve strane odlučile da sporazumno okončaju saradnju.

Tako je Rišairo Živković postao slobodan agent i sudeći po informacijama iz Holandije na korak je od potpisa za Emen, gde ga čeka još jedan promašaj Crvene zvezde.

U pitanju je Lorenco Ebisilio koji se takođe ove godine vratio u Holandiju i već je za Emen igrao u prijateljskim utakmicama.

Ebisilio je nekadašnji fudbaler Ajaksa, ali i brojnih drugih klubova poput Metalurga, Gabale, Mordovije, Anžija, Apoela, Ivate, Ahironasa i Crvene zvezde u kojoj je nastupao u sezoni 2018/19 kod Vladana Milojevića, ali malo toga je pokazao i ugovor je raskinut na polovini saradnje.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Videćemo da li će uspeti da "podigne" svoju karijeru, koja je u slobodnom padu, povratkom u Holandiju, što će pokušati i RIšairo Živković koji se na Instagramu oprostio od Crvene zvezde.

"Zahvalan sam jer sam bio deo ovog klub. Osetio sam kako je igrati za najveći klub u mojoj zemlji Srbiji. Nažalost, stvari nisu ispale kako sam se nadao. Klubu, igračima, navijačima i stručnom štabu želim sve najbolje u budućnosti", napisao je Živković kome je sreću među prvima poželeo i Ohi.

Mondo.rs