DVA NOVA POJAČANJA U ZVEZDI: Štoper i zadnji vezni stižu na Marakanu! (FOTO)

Fudbalere Crvene zvezde čekaju završne borbe za šampionsku titulu u Superligi Srbije, a uprava kluba ‘snima’ potencijalna pojačanja…

Radno je na stadionu ‘Rajko Mitić’. Odmora nema, kako za igrače na terenu i stručni štab pored njega, tako i za upravu kluba. Sportski sektor uveliko traži pojačanja za predstojeći letnji prelazni rok u kom bi trebalo da se pojača igrački kadar za predstojeće evropske kvlafikacije. Trenutno se radi na fazi ‘skautinga’ potencijalnih pojačanja.

Kako HotSport saznaje, dve pozicije su se već našle u tefteru vodećih ljudi kluba. Reč je o pozicijama štopera i zadnjeg veznog. Imena se i dalje drže u ‘tajnosti’, a poznato je to da kada je reč o štoperu da se radi o stranom fudbaleru.

Kada je reč o zadnjem veznom, otvara se pitanje da li to znači da će Branko Jovičić ili Dušan Jovančić možda napustiti ‘Marakanu’ tokom leta u slučaju dobre ponude. Naravno, prvo treba sačekati konačnu ocenu ‘skauting’ službe oko igrača koji se prate.

Za sada je izvesno, a o tome smo pisali, da će crveno-bele na kraju sezone najverovatnije napustiti vezista Lorenco Ebisilio.