Dragovićev menadžer zabrinuo DELIJE… Ništa još nije gotovo

Agent fudbalera kaže da bi dolazak igrača iz Bundeslige bio dobar marketinški potez crveno-belih

Aleksandar Dragović još nije zvanično fudbaler Crvene zvezde.

Njegov menadžer Milan Dudić kaže da je reprezentativac Austrije zadovoljan i pun utisaka napustio Beograd posle pregovora sa rukovodstvom crveno-belih i trenerom Stankovićem, ali da još ništa nije gotovo jer ima i drugih ponuda.

- Imali smo lep i prijatan sastanak sa Terzićem i Mrkelom, a trener Stanković je Dragoviću prezentovao sportski deo i kako vidi njegovu ulogu u timu. Sve je proteklo u super atmosferi, Aleksandru se sve to svidelo. Međutim, još ništa nije gotovo, kao što su mediji brzo objavili. Ipak se radi o velikom imenu i ovakvi poslovi ne mogu da se završe na jednom sastanku. Neophodno je da se dogovore još neki detalji i pregovori će se nastaviti sledeće nedelje. Zasada sve ide u dobrom pravcu - rekao je Dudić za Novosti.

Dragoviću ugovor sa Bajerom iz Leverkuzena isitče ovog leta, a pored Zvezdine već ima na stolu i ponude Trabzona, jednog kluba iz Rusije i sa Bliskog istoka.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Dobro se zna da je Aleksandrov dečački san da zaigra za Zvezdu, da za nju navija odmalena. Sada je u zenitu karijere i može da bira gde da ide. Ponude su finansijski jače od Zvezdinih, ali je i njena izuzetno korektna. To je njemu bitno i sve ide ka tome da će ispuniti svoju veliku želju, jer mu novac nije u prvom planu, a klubove sa istoka moći će da bira i posle dve ili tri godine, jer mu na "Marakani" cena neće pasti - uverava Dudić, inače bivši prvotimac crveno-belih.

Menadžer smatra da je dovođenje Dragovića veliki marketinški potez za Zvezdu.

- Ukoliko Dragović dođe u Zvezdu, to bio bio i njen vrhunski marketinški potez, sigurno će joj porasti međunarodni rejting. Nije mala stvar kada u Srbiju stigne igrač sa Zapada, odnosno iz najjače nemačke lige. Aleksandar je vrhunski profesionalac koji živi za fudbal. Pametan je momak, odlično govori srpski i veliki je radnik. Nikada ga nije zanimao noćni život i sigurno ga nećete viđati na splavovima - zaključio je Milan Duduć.

Telegraf.rs