DRAGOVIĆ ZAGRMEO! “Ako budemo ovako igrali izgubićemo i od Young Boysa…”

Ljut je štoper

Fudbaleri Crvene zvezde su doživeli poraz u Ligi šampiona od Lajpciga, gde su na svom terenu bili nemoćni sa 2:1, što je u ogromnoj meri i iznerviralo štopera i kapitena Aleksandra Dragovića, koji je imao šta da kaže posle utakmice za Arena sport televiziju.

Dragović je bio nezadovoljan, jer kako kaže, oni su mogli da dođu do 1:1, ali, mogli su takođe i da prime mnogo više golova u prvom poluvremenu,

Mogli smo doći do 1:1, Šerif je imao šansu, ali za mene, preko 90 minuta, nemamo mi šta da tražimo u ovakvoj Ligi šampiona - rekao je Dragović.

On je upitan potom i o narednoj utakmici sa Jang Bojsom u Bernu, gde kaže da će izgubiti takođe, ukoliko se nešto ne popravi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pričamo i računamo, ali ako igramo ovako u Bernu, izgubićemo i tamo, mi moramo svi da se dignemo, tako da... Mi mora da, ako hoćemo u Ligi šampiona da pobedimo, mora svaki igrač da bude 100 posto bolji i da se trudimo i da izgledamo bolje na terenu.

Rekao je da se moraju popraviti i u svakom segmentu.

- U svim, videli ste prvo poluvreme, ne može tako da se igra, mi hoćemo da igramo protiv najboljih, za mene je to bilo... Za mene, zaslužemo smo izgubili.

Na kraju, pričao je i o ovoj utakmici.

Teško, prvo poluvreme mi smo hteli da uđemo u presing, svaki put su izašli, išli su u dubinu, sva sreća da je bilo 1:0, spasio nas Omri, prvo poluvreme, mora da učimo, mi pričamo o tome dva meseca, nismo ništa, moramo da učimo i da vrednujemo to.

(Telegraf.rs)