Dragović pričao o odlasku iz Zvezde

Mediji u Austriji zainteresovani su za sudbinu svog reprezentativca

Ove zime velika polemika se povela oko ostanka i "odlaska" stuba odbrane Crvene zvezde Aleksandra Dragovića sa stadiona Rajko Mitić. 

Tako, sa jedne strane su dfefanzivac je želja Dejana Stankovića ui Sampdorije, koja je poslala "nekorektnu" ponudu na Marakanu. Sa druge, španski portal "Relevo" tvrdio je da Sevilja u ovom fudbaleru vidi novog vođu njihove odbrane, odnosno, da ga lično Horhe Sampaoli želi u svojim redovima.

Posle svega, oglasili su se i mediji u Austriji. Tako, Kurier.at donosi tekst sa naslovom: "Sampdorija? Sevilja" Dragović mora da ostane u Beogradu"

Oni navode izjavu Dragovića za njihov  mediji o aktuelnoj situaciji u kojoj se našao.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Mislim da je velika šteta i ne mogu da razumem zašto se ne da da igrač iskoristi šansu, ali sam profesionalac i prihvatam sve, Sada se radujem svakom narednom meču koji ćemo igrati pred našim neverovatnim navijačima u Beogradu sa kojima želim da proslavim titulu ovog leta - rekao je Dragović za Kurier.

Da pdosrtimo, Zvezda je već izjavila da ne planira da ne proda Dragovića ove zime, ali je sve upitno s obzirom na to kakva ponuda dođe za štopera.

(Telegraf.rs)