Dragović otkrio zašto je, umesto ka navijačima, otrčao ka Zvezdinoj klupi da proslavi gol

Defanzivac je pogledom tražio saigrača na klupi

Od krivca do heroja - tako se najlakše može opisati partija Aleksanda Dragovića u pobedi Crvene zvezde (2:1), u derbiju 16. kola Superlige protiv Vojvodine!

Defanzivac crveno-beli je najpre u prvom poluvremenu postigao autogol za vođstvo domaćeg tima na poluvremenu, da bi u 61. postigao svoj treži pogodak ove sezone za trijumf aktuelnog šampiona.

Dosta teška utakmica za nas, primili smo gol, mojom greškom, pa smo dosta nervozno završili poluvreme jer smo znali da ako izgubimo ispadamo iz trke za titulu. Na poluvremenu smo se u svlačionici dogovorili da ćemo dati sve od sebe da okrenemo rezultat i pobedimo i hvala Bogu pogledao nas je i preokrenuli smo - rekao je Dragović.

Pogodak je predosetio saigrač Slavoljub Srnić, a Dragović je otkrio da je zbog njega odustao od trka ka navijačima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Znali smo koliko je teška utakmica pred nama i koliko nam ova pobeda znači. Hteo sam da odem kod navijača da proslavim pogodak, ali Srnić mi je rekao da postižem gol, pa sam morao sa njim i da ga proslavim. Rekao sam već da sam spreman i da igram napadača ako je to potrebno, tako da mi nije problem i da postignem gol kada je to bitno. Bog gleda sve dobro što radim, pa mi na ovakve načine vraća za moj trud - zaključio je Dragović.

U nastavku možete pogledati autogol i gol Zvezdinog defanzivca

(Telegraf.rs)