“Dominacija duga četiri godine je veliki uspeh”

„Dominacija duga četiri godine je veliki uspeh. Bez obzira kakav je kvalitet lige, nije lako postati prvak. Čestitam igračima i rukovodstvu“

Dragan Džajić, počasni predsednik Crvene zvezde, srećan je posle obezbeđene četvrte uzastopne titule:

Dominacija duga četiri godine je veliki uspeh. Bez obzira kakav je kvalitet lige, nije lako postati prvak. Čestitam igračima i rukovodstvu. Ne smemo da se zadovoljimo, već da i naredne sezone  ponovo budemo prvi, uspesi u nizu krase velike klubove.

Zvezdina šampionska serija bila bi duža da Partizan nije napravio preokret u finišu sezone 2016/17. Crveno-bele je tad s klupe predvodio Miodrag Grof Božović, šampion godinu dana ranije.

Nije nam bilo lako kad smo izgubili tu titulu, jer smo bili superiorni u većem delu prvenstva. Poraz na Voždovcu koštao nas je titule, ali zbog toga je fudbal zanimljiv. Drago mi je da smo uspeli da se uzdignemo i uspostavimo dominaciju.

Partizan je od 2008. do 2013. vezao šest titula, ako Zvezda ovako nastavi možda i napravi duži niz od komšija.

Interesuje me samo Zvezda. Uvek treba tražiti više i težiti ostvarivanju što boljih rezultata. Uspesima se potvrđuju igrači, treneri i rukovodioci. Naravno, lakše je nešto reći, nego ostvariti, ali naš klub uvek ima najviše ciljeve – istakao je Džajić

Sportski žurnal