Dolazio na treninge pijan a Zvezda mora da mu isplati preko pola miliona evra duga

Francuzu mora da se isplati zarada koju je po ugovoru imao na Marakani

Loi Dioni je tužio Crvenu zvezdu pred FIFA i dobio je tužbu! Klub sa Marakane sada je dužan da isplati nekoliko stotina hiljada evra.

Kako prenosi Sportski žurnal, Dioni je dobio spor, a ukupno njegovo potraživanje je 520.180 evra.

Proverili smo ovu informaciju i potvrđeno nam je da će Zvezda morati da plati i da je klub spreman da isplati Dionija, ali nam je rečeno da je dugovanje 300.000 evra i da Zvezda neće da mu plati cifru koju je naknadno tražio. 

Zvezda je u odbrani pred sudom tvrdila da je Dioni disciplinski kažnjen zbog prekršaja evidentiranih 21. 25. i 28. novembra i da je bio u alkoholisanom sanju kada je imao profesionalne obaveze i treninge, ali FIFA nije dobila valjane dokaze da se to zaista i dogodilo.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezda se takođe žalila da u obzir nisu uzete okolnosti otežanog poslovanja usled pandemije korona virusa i da su sa igračima pravljeni sporazumi, ali je i to odbačeno.

Dioni je stigao na Marakanu kao pozajmljeni igrač Anžea, odigrao je ukupno 17 utakmica u svim takmičenjima za godinu dana i postigao tri gola uz tri asistencije, ali veći deo boravka u Zvezdi je "grejao klupu" ili tribine.

(Telegraf.rs)