Dolazak Ivanića podrazumeva odlazak Bena ili Marina? Evo šta kaže uprava (FOTO)

Transferom Mirka Ivanića iz BATE Borisova, Crvena zvezda je stavila tačku na dovođenje novih igrača ove zime.

Spisak je sada zaključen, pa se na listi pojačanja srpskog šampiona ove zime nalaze: Nemanja Milunović, Erik Jirka, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Milan Gajić, Mirko Ivanić i Dejan Vidić koji je poslat na pozajmicu u Zemun.

Međutim, prelazni rok još uvek traje u nekim zemljama, pogotovo u Kini (do kraja februara), pa još uvek ima prostora da neko od igrača iz aktuelnog Zvezdinog sastava narednih dana promeni sredinu.

Navijači se pribojavaju da bi dolaskom Ivanića možda Marko Marin mogao da dobije zeleno svetlo za odlazak, imajući u vidu nedavnu ponudu od pet miliona evra koju je Zvezda odbila, baš kao i onu od četiri miliona za El Fardu Bena.

Kakva je situacija danas sa potencijalnim odlascima i ima li novih ponuda, novinarima je u Antaliji otkrio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

''Nema ponuda za Bena i Marina, ali videcemo do kraja februara, postoji opcija da ode jos neko od igraca, neka trzista su jos otvorena'', poručio je Mrkela, prenosi ''Telegraf''.

Zvezdu su ove zime napustili Nenad Krstičić (500.000 evra), Nemanja Milić (150.000), Miloš Degenek (3.600.000), Slavoljub Srnić (600.000), kao i Nikola Stojiljković (Majorka), Dejan Meleg (Levadijakos, pozajmica), čeka se rasplet oko Brazilca Kafua na koga se više ne računa.