Đoković vikao na svoje trenere tražeći pilule koje su mu pomogle da osvoji titulu! Evo i šta je tražio

Čudesna titula Novaka Đokovića u Sinsinatiju je nešto o čemu će se dugo pričati.

Pored nestvarne mentalne snage koju je Novak Đoković ponovo prikazao, svima je u oči upao detalj kada je tražio posebne pilule od svog tima. Nakon što ih je uzeo, usledio je oporavak, a s njim i bolja igra i titula.

Delovalo je u jednom trenutku da će Đoković odustati i da sa konstatovao sa svojim medicinskim timom, ali smo mogli da vidimo u prenosu kako je odmahnuo glavom, čime je očigledno potvrdio da ne želi da se preda.

Potom je na sledećoj pauzi od lekara dobio pilule koje je progutao, a čini se da one imaju veze sa bolovima kroz koje sprski teniser prolazi. Međutim, kako ih je uzeo, uspeo je da vrati brejk u drugom setu i izjednači rezultat, čime je meč učinio ponovo jako neizvesnim.

Novak je u prvom setu pri vođstvu 5:4 vikao na svoj tim, tražeći suplement. U godinama je Novak kada se energija gubi znatno brže nego što je bio slučaj pre sedam-osam godina kada je bio u najboljoj mogućoj formi, a sve češće u pauzama između gemova koristi kreatin, piše Sportal.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Upravo je to ono što mu je nedostajalo pored klupe na jednoj od pauza, što ga je izbacilo iz takta, pa je vikao svojim trenerima da mu što pre donesu ovaj suplement.

Kurir sport / Sportal