Dokaz da je ovaj Zvezdin dres jedan od najlepših ikada! Završio na modnoj reviji u Parizu

Velika čast za ovaj klub, ali i ovaj dres

Fudbaleri Crvene zvezde su kroz godine imali mnogobrojne dresove, a retko koji su ostali upamćeni kao sada već čuvena "Beobanka" dres. Koliko je poznat i popularan, govori i činjenica da je završio na modnoj reviji u Parizu.

Uprkos tome što se fudbalski dresovi uglavnom vezuju za teren i utakmice, globalizacija najvažnije sporedne stvari na svetu, kao i sve veći upliv mode i dizajna u sportsku industriju, dovelo je do toga da oni postanu brendovi sami za sebe.

Neretko se dešava da pevači, glumci, influenseri u svakodnevnom životu nose fudbalske dresove, a zanimljiva slika nam stiže iz Pariza gde je devojka na modnu reviju došla u čuvenom Zvezdinom "Beobanka" dresu, jednom od najpoznatijih i najomiljenijih među navijačima Crvene zvezde.

To je bio svojevrsni šlagvort za jedan od najpoznatijih svetskih modnih magazina "S Moda", koji je tome posvetio tekst, a ujedno apostrofirao i Crvenu zvezdu kao klub koji se pri dizajnu dresova vodi modnim motivima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"S Moda" smatra da je Zvezda dobila veću pažnju u modnoj industriji baš zahvaljujući tome što je centar marketinških kampanja u dizajniranju dresova upravo stavljen na modu. U skladu s tim, crveno-bele porede sa Juventusom i Milanom, čiji se dresovi nose širom sveta.

Nema sumnje da Zvezda ima veliku armiju navijača, posebno u regionu, te da ne bi postalo iznenađenje da se crveno-beli dres, možda baš ovaj sledeći koji klub iz Ljutice Bogdana predstavi kao onaj u kom će Baharovi puleni istrčati u septembru u Ligi šampiona, doživi kao svojevrsni modni brend i počne da nosi i u nekim opuštenijim varijantama, van terena.

Podsetimo, Zvezda je i nedavno igrala u dresovima koji su bili inspirisani upravo "legendarnom" garniturom.

Telegraf.rs