DO SAD NEVIĐEN SNIMAK! Vlahović se RASPRAVLJA sa Ronaldom, šta mu je rekao?

Besan je as Junajteda bio posle meča, u to nema sumnje...

Medijska služba Fudbalskog saveza Srbije objavila je neviđene snimke sa meča protiv Portugalije iz kog su Orlovi izašli kao pobednici i otišli na Mundijal!

Pogledajte kvote za danasnje utakmice Lige šampiona u Soccerbet-u

Iz drugog ugla smo videli kako se igrači zagrevaju pred utakmicu, šta su navijači radili na tribinama, ali svakako da je najveći akcenat bio na reakciji posle gola Aleksandra Mitrovića u 90. minutu i slavlja koje je potom usledilo.

Selektor Dragan Stojković Piksi je već priznao da tu nadoknadu vremena nije gledao i da je otišao u svlačionicu, a tokom iste nije bilo lako ni Nemanji Gudelju koji je u jednom trenutku sam sedeo na klupi čekajući kraj.

Nije mu bilo lako, jer je upravo on okarakterisan kao "grešnik" kod gola domaćina.

Vratio se Piksi na teren nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, a kamera je uhvatila kako je pružio ruku Kristijanu Ronaldu i potapšao ga po stomaku. Dodušpe, as Mančester junajteda je mogao malo dostojanstvenije da uzvrati.

(VIDEO)

Očigledno je bio besan i ljut, što se dalo videti iz razgovora koji je vodio sa Dušanom Vlahovićem dok je izlazio sa terena. O čemu su razgovarali, za sada će ostati tajna... https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3419524-nevidjen-snimak-sa-meca-portugal-srbija-sta-su-to-raspravljali-vlahovic-i-ronaldo

Nedugo zatim kamera se preselila u svlačionicu gde smo videli slavlje Orlova i sada već čuveni Piksijev govor "Da li ste vi normalni?" Šta se dešavalo "iza kulisa" možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)