“Dioni je smešan kao Aca Lukas, ima iste gestikulacije, tikove i frizuru”

Legendarni Đani priznao i da ne prati Partizan

Nekadašnji fudbaler Partizana Saša Đani Ćurčić, u analizi "Sportskog žurnala" za šampionsku trku, komentarisao je napadača Crvene zvezde Loija Dionija!

Sudeći prema Đanijevim rečima, bivši igrač Boltona, Aston Vile i Kristal Palasa nije impresioniran fudbalskim znanjem Francuza kog je uporedio sa poznatim srpskim folk pevačem Aleksandrom Vuksanovićem.

Ima koordinaciju kao Aca Lukas! Kad izlazi na scenu, gestikulacije, tikovi... Frizura. Smešan - rekao je Ćurčić za Žurnal, pa se dotakao golmana Zvezde i Partizana:

- Borjan? Jedan od najboljih u istoriji Zvezde i, svakako, u modernoj Srbiji. Koliko je puta spasao crveno-bele?! Umesto Staljinovog tenka, trebalo bi da stave Borjanovu mermernu bistu. Zaslužio je to... Što se tiče Popovića, rekoh da ne pratim Partizan. Nisam spojio 10 minuta.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Ćurčić je nedavno dao jedan intervju u kom je priznao da je bio na korak od Mančester junajteda, dok je kroz svoju karijeru bio poznat kao kontroverzan i problematičan fudbaler. Kao i veliki ljubitelj lepih žena, među kojima su i Naomi Kempbel i Karmen Elektra.

Saša Ćurčić Đani, Besni Fok

Foto: Nikola Tomić

- Naomi je vatreni navijač Kristal Palasa, pa je došla na jednu našu utakmicu. Posle meča smo se upoznali u VIP baru. Nekoliko dana kasnije, napravio sam žurku i pozvao je da dođe. Posle toga smo počeli da se viđamo, ali nije htela da mi da prvog dana, teška je ona žena. Tek posle dvadesetog izlaska pristala je da spava sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu.

Bio sam i sa Evom Hercigovom, ali Karmen Elektra je najbolja u seksu. Sa njom sam imao vratolomije do sedam ujutru na bazenu. Ona je najluđa – poručio je Saša Ćurčić.

(Telegraf.rs)