Dinamo Zagreb već sad objavio ulaznice za potencijalni duel sa Zvezdom i razbesneo svoje navijače! “Kako vas nije sramota! Jeste li vi normalni?!”

Fudbalski klub Dinamo Zagreb objavio je da će prednost u kupovini karte za meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona ili Lige Evrope imati navijači koji budu kupili kartu za utakmicu protiv Legije u trećoj rundi kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Kako je potencijalni rival zagrebačkog tima u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona srpski šampion Crvena zvezda, navijači su odmah pohrlili na Maksimir po ulaznice, je ne žele da propuste potencijalni sudar ljutih eks-ju rivala.

Odluka hrvatskog kluba razbesnela je najvatrenije pristalice.

"Kako vas nije sramota? Zaista? Imate gotovo 10.000 vlasnika godišnjih ulaznica iz prošle sezone i pretprošle, koji nisu zbog kovida mogli da idu na utakmice, a nisu dobili nikakvu satisfakciju od kluba. Nismo je ni tražili, jer nije klub kriv. Imate ne znam ni koliko hiljada ljudi koji su članovi kluba, plaćaju članarinu svake godine - godinama. I pored toga, vi odlučite da za potencijalno najveću utakmicu sezone ne date prednost kupovine ulaznica onim najvernijim navijačima, ne date prednost čak ni članovima kluba, nego date ljudima koji su došli na jednu utakmicu pre te? I to usred sezone godišnjih odmora objavite danas u 12.00 sati za ulaznice koje se mogu kupiti samo uživo na kiosku kod stadiona, samo danas i sutra? Pa jeste li vi normalni? Evo, ne verujem. Na stadionu na kojem verovatno još uvek stoji stolica sa mojim imenom kao vlasnika godišnje ulaznice, verovatno neću moći da kupim kartu" napisao je jedan ogorčeni navijač Dinama ispod objave kluba na društvenim mrežama.

Naravno, nije jedini besan zbog ove odluke šampiona Hrvatske. Mnogi se pitaju kako je moguće da prednost nad najvernijim navijačima imaju oni koji godišnje možda odu samo na jednu utakmicu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kurir sport/Index