Dinamo Zagreb kupuje Zvezdino dete?

Interesovanje za Zvezdino dete

Kovač se navodi kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača iz Bosne i Hercegovine

Da li će doći do realizacije trasnfera?

Fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač, inače mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, zainteresovao je hrvatsku javnost iz dva razloga - zato što Dinamo Zagreb želi da ga dovede u svoje redove i zato što je indirektno pomogao mladoj selekciji Hrvatske da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Kovač je prošao omladinsku školu Crvene zvezde i ove godine je zabeležio šest nastupa za seniorski tim Čukaričkog, a Sportski žurnal piše da se za njegove usluge interesuje šampion Hrvatske Dinamo iz Zagreba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nisam detaljnije upućen u vezi s interesiranjem kluba iz Zagreba. Dobio sam informaciju da sam im zanimljiv. Ima vremena i za te priče, na Čukarički sam usredsredio sve misli, kao profesionalac od malih nogu naučen sam tako - kazao je Kovač za Žurnal.

Igrač Čukaričkog je u pobedi mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine nad Belgijom 3:2 postigao gol i upisao asistenciju, te tako pomogao na drugoj strani mladoj selekciji Hrvatske koja je pretekla Belgijance u broju bodova i otišla na Evropsko prvenstvo kao najbolja drugoplasirana ekipa.

Telegraf.rs