DETONACIJA! Uprava Zvezde spremila zamenu za BAHARA!? Stiže dugogodišnji pomoćnik JIRGENA KLOPA!?

Bar tako navode...

Fudbaleri Crvene zvezde su ove sezone doživeli veoma teške rezultate u Ligi šampiona, gde su na pet utakmica osvojili samo jedan bod, čime su se oprostili od Evrope već u novembru mesecu, a "penale" takvih rezultata bi mogao da plati Barak Bahar.

Barak Bahar je dobio povrenje uprave, ali, čini se kao da je i ono na poprilično kratkoj uzici, jer kako prenosi "SportKlub", ekipa iz Ljutice Bogdana 1a je već spremila zamenu za njega, a u njoj posredovao Marko Marin.

Naime, Crvena zvezda je preko Marina kontaktirala Željka Buvača, dugogodišnjeg pomoćnika Jirgena Klopa iz Borusije Dortmund, kao i iz Liverpula, s kojim je osvojio nekolicinu trofeja, od čega su najveći oni u Bundesligi, dok je uspevao da bude drugi u Ligi šampiona (dva puta), kao i Ligi Evrope.

Buvač trenutno radi kao sportski direktor Dinama iz Moskve, a sve bi moglo da se završi do nove godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kako još tvrde, Bahar je trenutno u nezavidnoj situaciji jer ekipa ne igra onako kako su svi očekivali, ali su finansije ono što ga drži u klubu, odnosno, što stvara problem u rešavanju njegove sudbine, zbog čega mirno sedi na klupi.

Ipak, večiti derbi koji se igra 20. decembra bi mogao da bude prekretnica i u njegovom slučaju.

Što se tiče Buvača, on je 17 godina radio kao prvi pomoćnik Jirgena Klopa, s kojim je radio u Majncu, Borusiji i Liverpulu, pre nego je odlučio da postane sportski direktor Dinama iz Moskve.

(Telegraf.rs)