Detalji tuče na Marakani koji su vam promakli, Zvezdini igrači oborili Štulića

Štulić se brzo pokajao posle provokacije ka severnoj tribini, koja je izazvala haos na terenu

Velika tenzija viđena je na meču osmine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, a sve je na kraju eskaliralo u penal seriji, kojom je odlučeno i ko prolazi dalje.

Zvezda je bila uspešnija u penal lutriji, ali je tokom nje viđen žestok sukob na terenu.

Sve je počelo posle gola Nikole Štulića, koji je u petoj seriji za Radnički "panenkom" matirao Borjana, a zatim ućutkavao severnu tribinu i klupu Crvene zvezde, što je izazvalo revolt gotovo svih igrača Zvezde i stručnog štaba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prvi je Borjan krenuo ka Štuliću, koji se udaljavao, takođe uz stavljen prst na usta, da bi potom došlo do opšteg meteža i sukoba igrača i stručnog štaba dve ekipe.

Najratoborniji u redovima Zvezde uz kapitena Borjana bili su Slavoljub Srnić, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović, kao i pomoćni trener Nenad Milijaš, dok je kod Radničkog među istaknutijima bio jedan od pomoćnika Radoslava Bataka.

Na slikama se vidi i detalj koji nije mogao da se primeti na snimku, a to je da je Štulić u jednom momentu odgurnut i oboren na zemlju, kao i da su iznad njega u jednom momentu stajali Eraković, a posebno se tu isticao i Slavoljub Srnić.

Štulić se na kraju izvinio i igračima i navijačima Zvezde, a Dejan Stanković ga je zagrlio i izveo sa stadiona kako bi bezbedno prošao kroz tunel podno severne tribine.

(Telegraf.rs)