DETALJI TUČE: Kalinić prebio nekadašnjeg sponzora i funkcionera Zvezde (VIDEO)

Derbi u Pioniru je najavljivan kao bokserski meč, ali je malo ko verovao da će "boks" i nemila dešavanja zaista biti uvertira za majstoricu između Crvene zvezde i Partizana u polufinalu ABA lige.

Pred meč je došlo do sukoba dvojice navijača od kojih je jedan poznato TV lice Milan Kalinić a drugi je manje poznata, ali značajna figura u KK Crvena zvezda.

Kalinić je samo minut od ulaska u halu počeo da se tuče sa čovekom koji je jedan od nekadašnjih sponzora i funkcionera Zvezde - Dalibor Dada Krković.


Krković je privatnik iz Kule i nekada se lokalno bavio politikom. Navija za Crvenu zvezdu, ali su njegove veze sa klubom bile i dublje od navijačkih.

On je bio uz Nebojšu Čovića kada je ovaj preuzimao vođenje kluba sa Malog Kalemegdana 2011. godine. Krković je tada bio deo predsedništva zajedno sa Goranom Toškovićem, Milanom Ninkovićem, Draškom Petrovićem, Goranom Atanaskovićem i Ljubomirom Milićem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kasnije je, 2016. godine, kao predstavnik kompanije koja se bavi igrama na sreću potpisao sponzorski ugovor i doprineo klubu novčano. 

Prema nezvaničnim informacijama, do tuče je došlo zbog VIP mesta koja su bila rezervisana za Kalinića, a na koje je seo Krković. Usledila je rasprava, pa tuča u kojoj je strasti smirivao nekadašnji ministar Dragan Šutanovac.

Kako je to izgledalo pogledajte na snimku iz drugog ugla>

https://www.youtube.com/watch?v=Y3vgGzoKKYM