DESETI ODLAZAK SA MARAKANE!? Bahar nije oduševljen ovim igračem

Čini se da Barak Bahar ne gleda na Kingsa Kangvu kao "zacrtanog" u startnoj postavi i zbog toga bi mogao da ode Zambijac

Crvena zvezda je ovog leta ostala bez devetorice fudbalera i to najverovatnije nije kraj. Zbog velikog igračkog kadra, ali i zbog angažovanja novih igrača, Barak Bahar bi mogao da pokaže "izlaz" i Kingsu Kangvi. Za zambijskog fudbalera interesuje se veliki broj klubova iz inostranstva, a najuporniji da ga angažuje je ruski Rostov.

Kangva je upravo iz Rusije stigao prošlog leta na "Marakanu", a već posle šest meseci klubovi iz najveće zemlje sveta shvatili su da su propoustili šansu da ga angažuju.

Dok je igrao u Arsenalu iz Tule skrenuo je pažnju Miodraga Božovića koji ga je preporučio Zvezdi, a potom su već na zimu iz Krile Sovjetov počeli da se raspituju za Zambijca, da bi sada i Rostov izrazio interesovanje da ga dovede.

Zvezda nije želela da proda Kangvu za 1,5 miliona evra, ali već za milion više - sada bi dobro razmislili. Konkretna ponuda još nije stigla na "Marakanu" i verovatno je da će Zambijac čekati Notingem forest koji se takođe raspitivao za njegove usluge, međutim još su neodlučni da li će ga angažovati.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Istovremeno, Zvezda bi odlaskom Kangve oslobodila jedno mesto stranca pošto imaju problema uoči Superlige, tako da su u procesu dobijanja srpskog pasoša već dvojica inostranih igrača. 

Podsetimo, Kangva je prošle sezone igrao vrlo dobro u Crvenoj zvezdi i sezonu je završio sa čak deset golova i četiri asistencije u svim takmičenjima, ali to opet nije dovoljno da bi postao starter pored Kange, Ivanića, a sada i Ada, Šljivića...

Mondo.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: