“Deo mene je umro, samo porodica zna koliko sam suza prolio…”

Nakon potpisa i prelaska na Marakanu, rekao je sve što mu leži na duši

Crvena zvezda je dobila novog napadača, Dijega Falčinelija, koji stiže na Marakanu kao pozajmljeni igrač Bolonje.

Ipak, sudeći po njegovoj objavi na Instagramu, Italijan nije planirao da se preseli u Srbiju, već mu je želja bila da ostane u Peruđi u kojoj je bio na pozajmici prošle sezone, ali se nije proslavio sa tri gola za sezonu.

Falčineli je napisao da je danima hteo svašta da napiše, ali da ga je razočaranje uvek teralo da se predomisli, te da nikada nije očekivao ovakav kraj u svom rodnom gradu Peruđi.

Danima želim nešto da napišem, ali razočaranje me je uvek teralo da se predomislim! Nikad ne bih pomislio na takav kraj baš ovde, u svom gradu, gradu koji me je rodio, odgajao i usmeravao. Fudbal mi je u životu dao mnogo, ali ovaj put mi je oduzeo isto, nažalost taj deo je umro te proklete večeri, samo oni koji su mi bili blizu, moja porodica i prijatelji znaju koliko sam suza prolio i znaju koliko me je duboko to obeležilo.

Život nas stavlja pred stalne izazove i ne možemo, a da ne nastavimo da se borimo! Rođeni smo za ovo! To nisu klišei za koje ćete uvek imati dodatnog obožavatelja. Onaj koji je ranije bio dete, sada je odrastao, ali uvek uz jednu stvar koja me spaja, ljubav prema tebi, koja nikada neće proći, to je bezuslovno! Sada moramo samo da se pozdravimo sa velikim Grifom - napisao je Falčineli, poruku upućenu Peruđi, čiji tim ima nadimak Grifoni zbog grba na dresu.

Ovu objavu Falčinelija komentarisala je i njegova supruga, misica Anđela Ačiarino, koja je na to samo stavila srce.

Podsetimo, Falčineli će danas u 12 časova biti predstavljen na Marakani, nakon što je u četvrtak završio detalje pozajmice.

On dolazi na Marakanu kao pozajmljeni igrač Bolonje, klauzula za otkup njegovog ugovora je milion evra, a Falčineli će imati godišnju platu u visini od 400.000 evra.

(Telegraf.rs)