DELIJE U ŠOKU! Dejan Radonjić otišao iz Zvezde, i to u klub koji navijači crveno-belih ne podnose?

KK Crvena zvezda ima sve burnije leto, a izgleda da će iz njega izaći s novim trenerom.

Otišao je Ostin Holins, zatim je "kofere spakovao" i Dejan Davidovac, pominje se odlazak Nikole Kalinića, ali... 

To nije sve.

Kako javlja Radio-televizija Crne Gore, i to uz opasku "nezvanično", trener Crvene zvezde Dejan Radonjić odlučio je da karijeru nastavi na klupi Panatinaikosa (koji je najveći, gradski rival atinskog Olimpijakosa, Zvezdnog "bratskog kluba").

Ako je verovati informacijama RTCG, Radonjić je već potpisao ugovor sa PAO-om.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U toj vesti se navodi i sledeće:

"Nakon završetka ABA lige i prvenstva u Srbiji u kojima je beogradski klub uzeo dve titule, izgledalo je kao da je dogovor crnogorskog trenera i uprave kluba pitanje formalnosti.

Međutim onda je krenuo egzodus igračkog kadra.

Prvo je ekipu napustio Nejt Volters (odmah posle kraja ABA lige se vratio u SAD), pa Ostin Holins (potpisao za Makabi), da bi potom klub napustio i Dejan Davidovac koji je pojačao moskovski CSKA.

Nakon toga pojavila se informacija da je Nikola Kalinić blizu potpisa sa Barselonom, i tada je prvi put objavljeno da i Radonjić pregovara sa Panatinaikosom.

Radonjić je posle toga nezvanično izjavio da mu za novi ugovor nije bitna toliko plata, koliko garancija da će Crvena zvezda imati konkurentan tim.

Beogradski klub je sinoć izašao javno sa ponudom za Radonjića i atipičnim vremenskim ograničenjem.

Zvezda je dala rok crnogorskom treneru od tri dana da se izjasni.

Radonjić je zato danas odlučio da napusti beogradski klub i potpiše za Panatinaikos, nezvanično saznaje RTCG. Španski mediji prenose da je i Kalinić dogovorio sve oko prelaska u Barselonu", zaključuje crnogorski javni medijski servis.

Novosti.rs