DELIJE SU GA OBOŽAVALE: Sad je zamena Bulutu u BIG3 LIGI!

Bulut dobio zanimljivu zamenu

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams uskače u "patike" Dušana Domovića Buluta i pojačaće ekipu Bol Hogsa u američkoj basketaškoj BIG3 ligi.

Vilijams dolazi kao zamena jer je Bulut odustao od takmičenja u ovoj ligi, iako je pre mesec i po dana draftovan za igranje u BIG3.

Bulut je objavio da ga je FIBA upozorila kako će ga kazniti suspenzijom tokom Olimpijskih igara 2020. ako zaigra spomenuto američko takmičenje, što je Eurohups kasnije negirao tvrdnjom da je FIBA fleksibilna prema basketašima koji igraju njena takmičenja.

https://twitter.com/4thManPod/status/1142462332410454017

Trideset trogodišnji Vilijams nije imao problema da promeni sredinu i napusti Stokton Kingse i razvojnu "G" ligu. Pre Kingsa, Vilijams je više puta menjao sredinu (Piratas Kebradiljas, Rino Bighorns, Šole, Budućnost), a više puta je imao problema i sa doping kontrolama jer je bio pozitivan zbog marihuane.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bez obzira na sve, tokom jedne godine koliko je igrao za Crvenu zvezdu ostao je upamćen kao jedan od najlucidnijih dodavača skorijih godina u crveno-belom dresu.

Da podsetimo, ovaj plejmejker je na početku karijere draftovan kao 22. pik od strane Nju Džersi Netsa 2006. godine.

telegraf.rs