Delije su ga obožavale – Sad je preuzeo trećeligaša (FOTO)

Fudbaleri Vršca će 2019. godinu i pripreme za prolećni deo prvenstva početi sa novim šefom stručnog štaba Nenadom Kovačevićem.

Nekadašnji reprezentativac, kapiten Crvene zvezde i internacionalac u francuskim klubovima Lansu i Nimu, trenersku karijeru je počeo u zonašu Belegišu, a vodio je i srpskoligaše Sopot i Prvu iskru iz Bariča. Dolazak u Vršac smatra najvećim izazovom do sada.

– Teško je za početnika kada igrači imaju poluprofesionalni status kao u mojim doskorašnjim klubovima. OFK Vršac je najorganizovaniji klub u koji sam došao kao trener, željan sam rada i na taj način ću se najbolje upoznati sa ekipom, što je moj stil. Ne mislim da je hendikep što sam ekipu preuzeo na pauzi, niti želim da to bude neki alibi.

- Ljudi iz kluba su mi mnogo pomogli pri dolasku u Vršac i servirali sve informacije koje su važne u ovoj fazi. Vršac nije moja usputna stanica, niti mi pada na pamet da otaljavam posao. Došao sam sa idejom da napravim nešto, za početak da obavimo pripreme kako treba – kazao je Kovačević.

Vršac je polusezonu u Srpskoj ligi Vojvodina okončao na devetoj poziciji sa 22 boda, čak 20 manje od lidera Hajduka iz Kule.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Izvor: Maxsport