DELIJE SPREMAJU NIKAD VIĐENU KOREOGRAFIJU! Važno obaveštenje koje svaki Zvezdaš mora da pročita!

U pitanju su mečevi u Evropi...

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, obratili su se zvezdaškoj javnosti u nameri da najave prvi evropski meč voljenog kluba u Evropi i koreografiji koju spremaju!

Zvezda će 2. ili 3. avgusta odmeriti snage sa boljim iz dvomeča Pjunik - Diderlanž (0:1), a Delije su poručile:

Želimo da obojimo stadionu crveno-belo. I to tako da svaki čovek dođe u dresu Crvene zvezde. Smatramo da bi svako ko sebe smatra zvezdašem trebalo da kod kuće ima šal, dres i barjak svog kluba. Ovo nije svakodnevica, želimo da vidimo kako stadion izgleda kada je svaki čovek obojen crveno-belo.

- Dres je nešto osnovno, prva ljubav koja nas veže za sport i klub za koji navijamo. Bez te emocije i podloge, ne bi bilo ni nas kao navijača. Zato želimo da vidimo 50.000 zvezdaša, zaljubljenika u naš klub i fudbal. Da se vratimo svi u dečačke dane odakle je sve krenulo. Ovo je koreografija za koju će svako od nas biti odgovoran i bitan, da li će dovoljno dobro uspeti, ili neće.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ne viđa se Marakana u ovakvom izdanju često, verovatno nikada i nije, i to bi trebalo da bude motiv više za svakog ko bude dolazio. Da dođe u dresu i bude deo nečega što će se pamtiti i prepričavati, kakav god rezultat bio. Ukoliko postoji neko ko nema dres svog kluba, zamolili bismo ga da dođe makar obučen u crvenu ili belu majicu. Ukoliko nam ovo uspe, već za sledeću evropsku utakmicu imamo novi izazov - stoji u saopštenju  Delija.

(Telegraf.rs)