Delije se oglasile zbog akcije Zvezde za meč sa Monakom

Delije se oglasile zbog akcije Zvezde za meč sa Monakom

"Neka Marakana ponovo bude crveno-bela", poručile su Delije

Najvatreniji navijači Crvene zvezde, popularne Delije, oglasili su se povodom odluke kluba da za utakmicu sa Monakom reprizira akciju sa barjacima koja je obeležila proslavu 33. titule prvaka Srbije!

Podsetimo, Zvezda je za premijeru u Ligi Evrope (četvrtak 21 čas) odlučila da u prodaju ponovo pusti barjake koji bi trebalo da budu centralni deo koreografije.

Pozdravljamo inicijativu kluba da se na utakmici sa Monakom, prilikom izlaska igrača, zavijori što više hiljada barjaka naših boja, i pozivamo sve Zvezdaše i Delije da ponesu barjake. Ko ima da ponese, a ko nema da kupi ispred stadiona i time uvrsti u svoju kolekciju navijačkih artikala i Zvezdin barjak - stoji u saopštenju Delija i dodaje se:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Da vidimo da li možemo da nadmašimo proslavu titule i napravimo još veći podvig kada su Zvezdini barjaci u pitanju! Neka Marakana ponovo bude crveno-bela!

Barjaci će se prodavati u "Red Star šopu" do početka utakmice, po ceni 1000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom. Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje našeg kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba.

(Telegraf.rs)