“Delije rasplakale Sinišu” Stanković otkrio detalje

Trener Bolonje se ponovo bori sa opakom bolešću

Fudbalere Crvene zvezde u subotu od 18 časova očekuje 167. večiti derbi protiv Partizana, pa je tako ovog petka na konferenciji za novinare trener Dejan Stanković govorio o meču.

Pre samog početka zvaničnog dela, trener crveno-belih Dejan Stanković otkrio je da mu je trener Bolonje i veliki prijatelj Siniša Mihajlović posla poruku u kojoj se zahvalio klubu i navijačima Zvezde na podršci.

- Imam poruku koju mi je Mihajlović rekao da se na konferenciji zahvalim Zvezdi na podršci, pogotovo navijačima koji su ga rasplakali. Zahvaljuje se od srca i nada se da neće treći put da mu pošalju podršku da pobedi van terena nego na terenu.

Potom, Stanković je istakao da razgovara sa Mihajlovićem i da ceni njegove savete.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Sa Sinišom pričam dosta. Pre svega, o odnosima pred važne utakmice, u ciklusu kada igraš nedelja, sreda, nedelja, kako oporaviti ekipu. On je ozbiljan motivator. Gledam da dosta toga uzmem od njega, kao što sam dosta toga uzeo od Žozea Murinja. Što se tiče taktike, nemamo iste igrače, ne mogu da koopiram, jer bih bio ružna kopija. Ali, sa psihološkog aspekta, koristim dosta toga.

(Telegraf.rs)