Delije nezadovoljne nakon Ferencvaroša! “Mnogo je bilo praznih stolica…”

Oni su odlučili da krenu u akciju pred nov meč u domaćem prvenstvu

Crvena zvezda je konačno pobedila u Evropi. Pao je Ferencvaroš u Beogradu (4:1), a lepu atmosferu na stadionu su pružili i navijači crveno-belih, koji su od prvog do poslednjeg minuta bili na najvišem nivou. Međutim, ostalo je i nešto što je njima zasmetalo posle meča.

Nije Marakana bila baš najispunjenija u meču sa mađarskim predstavnikom, iako se pevalo tokom 90 minuta, iako je viđeno dosta baklji, pirotehnike, nedostajalo je ljudi.

Prepoznale su to Delije, pa su odlučile da pred meč sa Spartakom pošalju saopštenje i ostatku navijača.

Oni ističu da je bitno da se sada pokažu sve pristalice ovog kluba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Delije, u nedelju naš klub igra sa Spartakom u 15.30. Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist! Svi su videli kako izgleda to kad se Crvena zvezda naljuti onda kada svi sumnjaju u nju. Red je da prepoznamo trenutak i nastavimo tamo gde smo stali sa ovom Zvezdom. Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošem, previše za takvu utakmicu, ali sad imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo naše igrače pred odlazak u Budimpeštu, gde je po svemu sudeći sve moguće - stoji u saopštenju koje su Delije poslale ostalim navijačima.

(Telegraf.rs)