DELIJE JEDVA ČEKAJU: Dejan RADONJIĆ bi se trebao vratiti u ZVEZDU! (FOTO)

Među zvezdašima provejava nada da bi Nemanja Radonjić mogao da se vrati na ‘Marakanu’, makar i kao pozajmljen igrač, a prvi put se sada oko statusa igrača oglasio predsednik Olimpika Žak-Anri Orjo.

Kako navode pojedini mediji Marselj traži adekvatnu pozajmicu za Radonjića a to bi vrlo verovatno mogla biti baš Crvena zvezda.

U više navrata se srpski reprezentativac pojavljivao na utakmicama Crvene zvezde, kako u fudbalu, tako i u košarci. Zbog toga su navijači poželeli da će se vratiti.

To se može zaključiti iz izjave prvog čoveka Marseja, Žaka-Anrija Orjoa, koji je poručio da će se klub sa ‘Velodroma’ u narednoj sezoni osloniti na svoje mlade igrače, jer finansijski ne može da parira šampionu Pari Sen Žermenu.

– Svesni smo da moramo da krenemo u drugom pravcu u odnosu na neke ranije godine. Moramo da se oslanjamo više na mlade igrače, što smo donekle već počeli sa Dujom Ćaletom-Carom, Nemanjom Radonjićem, ali i Bubakarom Kamarom Maksimom Lopezom. Ali oni moraju da igraju još više – poručio je Orjo.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Uvek smo planirali da napravimo projekat koji će ekonomski biti isplatljiv, tri godine radimo na tome i polako počinju da se vide rezultati. Za Marselj je važno da imamo igrače sa karakterom, spremi da se bore za klub. To će biti glavni uslov kod budućih transfera – rekao je prvi čovek Marseja.

Radonjić je prošlog leta ušao u Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, a onda otišao u Olimpik u kom je upisao 22 nastupa i samo jednu asistenciju, bez postignutog gola.

hotsport