DELIJE GA OPET ZOVU! Da li bi on bio pravo pojačanje?

Košarkaški klub Crvena zvezda uveliko pravi tim za Evroligu sledeće sezone, za sada se obnavljaju ugovori sa postojećim igračkim kadrom.

Ugovore su do sada produžili Bili Beron, Boriša Simanić, Branko Lazić, Filip Čović, Mohamed Faje, a uskoro bi to mogli da učini Stratos Perperoglu. 

Nije isključeno da od stranaca ostane Kej Si Rivers, a sigurno će tu biti centar Majk Odžo koji ima ugovor sa crveno-belima. Doveden je iz Anadolu Efesa Derik Braun.

‘Delije’ za sada najviše brine pozcija ‘jedan’ i ‘petica’. Tinja nada da bi odluku o dolasku na ‘Mali Kalemegdan’ mogao da donese kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, ali se pojavio kod navijača još jedan kandidat.

Reč je o američkom plejmejekru Malkomu Dilejniju, čoveku koji je mnogo puta izgovorio da je oduševljen atmosferom na utakmicama Crvene zvezde i da bi voleo da zaigra pred ‘Delijama’. Ranije ta priča nije bila realna, pre svega jer se Dilejni vratio u NBA ligu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Amerikanac je sada slobodan igrač. Istekao mu je ugovor sa kineskim Guadong Južnim Tigrovima.

Navijači Crvene zvezde su već krenuli u kampanju zvanja Amerikanca u Beograd preko društvenih mreža, ali je veliko pitanje koliko je realno dovesti sjajnog kreatora igre.

Naime, Malkom Dilejni je danas dobio ponudu da naredne dve godine nosi dres moskovskog CSKA. Eto, bar će sigurno zaigrati pred ‘Delijama’.

Kada je reč o centru, još uvek je aktuelan priča o povratku Ognjena Kuzmića. Centar se nalazi u Srbiji, ali od potpisa još uvek nema ništa.

‘Delije’, šta kažete za sledeću petorku u Evroligi sledeće sezone:

Teodosić (Dilejni) – Beron – Davidovac – Braun – Kuzmić.

hotsport.rs