DELIJAMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Milošević uništio Zvezdu

- Napredak nam je od kada sam ja na klupi zadao najviše problema, više nego Zvezda - istakao je trener crno-belih

Fudbaleri Partizana savladali su Proleter rezultatom 4:0 u poslednjoj kontrolnoj utakmici pred početak nove sezone u Superligi Srbije.

Strateg crno-belih Savo Milošević je izneo svoje viđenje utakmice. 

– Imali smo takmičarski pristup, mada opet ne mogu da budem zadovoljan početkom utakmice. Posle je to izgledalo dosta bolje. Još uvek su noge teške - rekao je Milošević.

Sve nas je zanimalo kakva će biti uloga Vladimira Stojkovića naredne sezone i da li će zaista Aleksandar Popović biti prvi golman crno-belih.

- Stojke je propustio dosta treninga, odgovaralo nam je da Popović danas brani jer će u nekim utakmicama on sigurno biti na golu zbog novih pravila i bonus igrača, jer moraju da u startnih 11 budu bar dva igrača mlađa od 21 godinu - jasan je bio Savo.

Crno-beli u prvom kolu Superlige gostuje Napretku u Kruševcu, utakmica se igra prvog avgusta od 17 i 30 sati, a strateg kluba iz Humske je svog narednog protivnika uporedio sa Crvenom zvezdom i uporedio koliko im je ko problema pravio u prethodnoj sezoni.

- Napredak nam je od kada sam ja na klupi zadao najviše problema, više nego Zvezda. Ipak, ako budemo ozbiljno pristupili utakmici nema sumnje da će i rezultat biti dobar - zaključio je Milošević.

Espreso