Dekijeva uzdanica koja nije na prodaju

Miloš Vulić je pre godinu dana na mala vrata stigao u Crvenu zvezdu. Vezista je dres Napretka zamenio opremom srpskog šampiona i stigao da se okiti titulom, debijem, pa golom u Ligi šampiona i ostavi odličan utisak na fudbalsku javnost 2019. godine.

Sada je kao i svi na novom početku i od njega se očekuje da nastavi sa dobrim partijama, koje su ga vinule u startnu postavu Zvezde.

Dejan Stanković je po dolasku na Marakanu apostrofirao njega i još nekoliko fudbalera kao igrače koji moraju da ostanu u klubu, a evo šta o svemu tome misli crveno-bela "sedmica".

Kakvi su prvi utisci o radu sa Stankovićem?

- Svaki trener donese dosta novih stvari. Prihvatamo njegove šablone i šeme, sa svakim priča pojedinčano. Pita imamo li probelme, podržava i oko treninga i privatnih stvari.

foto: Starsport©

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bilo je turbulentno prvih šest meseci u Zvezdi, pa si pokazao u jesenjem delu da imaš kvalitet za tako veliki klub.

- Nije sve krenulo dobro, ali nije mi padalo na pamet da odustajem. Drago mi je da sam istrajao.

Da si otišao na pozajmicu u Radnički pitanje je da li biste danas bili ovde?

- Jedni su bili za pozajmicu, drugi nisu. Doneo sam odluku da želim da ostanem i povukao dobar potez. Izdešavalo se mnogo pozitivnih stvari od tada, naravno i negativnih.

Na šta ciljaš kada kažeš negativno?

- U početku nisam igrao, niko nije zadovoljan kad ne igra, ali naravno bilo mi je drago da su dobro rezultati. Izgubili smo derbi, dobio sam crveni karton na tom meču. Dao sam potom gol Olimpijakosu, prilično lepo odvojili smo se od Partizana, imamo sve u našim rukama.

foto: Starsport©

Koliko će se tvoja uloga promeniti u odnosu na period kod Milojevića?

- Možda i neće mnogo. Nije još ništa definisano. Još se isprobavaju varijante. Mnogo je rotacija. Sigurno je da ću da pružim maksimum u službi ekipe.

Gde se najbolje osećaš u veznom redu?

- Više volim kad sam ofanzivniji, ali nije mi problem ni kad sa zadnji vezni.

Večiti derbi u Humskoj nećeš pamtiti po dobrom...

- Bili smo nezadovoljni i tužni. Ušli smo lošije u utakmicu, ali do 80. minuta imali 0:0. Ostao je žal što nismo barem uspeli da osvojimo bod. Imamo veliku želju da sada mi pobeđujemo.

foto: Starsport©

Dolazak Sanoga pojačao je konkurenciju?

- Ne plašim se konkurecije, tako sam uvek razmišljao. Verovao sam u sebe i kvalitet, radom hoću da se izborim za mesto na terenu.

Espreso