Deki Stanković otkrio na čemu insistira

Čestitam momcima, ali i Mačvi koja se borila i ima svoj put

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković čestitao je svojim fudbalerima na današnjoj pobedi nad Mačvom i rekao da ekipa teži da bude što bolja.

"Radimo, težimo ka tome da iz utakmice u utakmicu napredujemo. Idemo dalje, ništa nam drugo ne preostaje, sledeća nedelja - nova utakmica. Idemo da radimo i napredujemo iz dana u dan", rekao je Stanković televiziji Arena posle utakmice u Šapcu.

Zvezda je lako sa 3:0 pobedila Mačvu u 25. kolu Super lige Srbije.

"Čestitam momcima, ali i Mačvi koja se borila i ima svoj put. Lepo popodne u Šapcu. Lepa, takmičarska utakmica, ušli smo od prvog momenta kako treba. Držali smo odličan raspored na terenu, distance, imali ono što insistiram, a to je igra na drugu loptu, da budemo kratki, uski", kazao je Stanković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

On je pohvalio i pozdravio navijače crveno-belih i istakao da su ponovo pokazali da su pravi.

Trener Mačve Dragan Aničić je kazao da njegova ekipa nije bila nimalo agresivna u prvom poluvremenu.

"Kada igrate protiv Zvezde koja je realno mnogo kvalitetniji protivnik, morate da pokažete zavidnu agresivnost da biste ostvarili neki rezultat, a mi to nismo imali. Zvezda je u ovom trenutku mnogo bolja ekipa od nas i danas nemamo za čim da žalimo", kazao je Aničić.

Zvezda posle 25 kola ima 66 bodova i zauzima prvo mesto, dok je Mačva sa 13 na poslednjoj, 16. poziciji na tabeli srpskog prvenstva

Espreso