Deki Italijanima otkrio tajnu o Zlatanu Ibrahimoviću

"Možda sam otkrio njegovu tajnu, ali on je takav", poučuje nekadašnji Ibrin saigrač iz Intera

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je tokom reprezentativne pauze jedan intervju novinarima portala "TuttoMercatoWeb", koji su u utorak veče uživo gledali utakmicu Srbije i Azrebejdžana!

Kao igrač koji je skoro celu svoju karijeru proveo u Seriji A, Stanković je i te kako zanimljiv tamošnjim novinarima zbog velikog broja tema koje mogu da otvore tokom razgovora s njim.

A jedna od njih je i Zlatan Ibrahimović, koji je delio svlačionicu sa Stankovićem svojevremeno, a kog je trener Zvezde opisao kao brata i iskrenog prijatelja.

Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV ekranu. Rekao bih da je pravi Zlatan IBrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo sa prijateljima, on je rezervisan. Možda sam otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, "na hleb da ga mažeš" - rekao je Stanković i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ima ogromno srce, verujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama i dalje na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrednost za Milan, on sa 40 godina zna šta može na terenu i balansira sam po sebi.

Podsetimo, Ibrahimović je pre nekoliko dana proslavio rođendan na kom je bila čak i srpska pevačica Nada Topčagić.

(Telegraf.rs)