Dejan Stanković ušao u glumačke “vode”

Trener Zvezde se oprobao u novoj ulozi

Jedan od naših najuspešnijih sportista i aktuelni šef stručnog štaba Crvene zvezdeDejan Stanković, po prvi put se oprobao kao glumac gostujući u šestoj epizodi serije Drim tim, a njegov debi pred kamerama emitovaće se u nedelju 17. januara u 21 čas na Superstar TV.

Kako Stanković u priči o fudbalskom čudu sa Bulbuldera glumi samog sebe, za ulogu se, kako kaže, nije posebno pripremao, a poziv da bude deo "drim tima" Lazara Ristovskog prihvatio je bez оklevanja, iz velikog poštovanja prema proslavljenom glumcu i reditelju.

Kada sam dobio poziv od Laze da učestvujem u ovom projektu, bez razmišljanja sam rekao da, pogotovo što je u pitanju pozitivna fudbalska priča o ostvarenju snova. Za to je, u sportu kao i u filmu, najbitnija ekipa. Da bi jedan tim funkcionisao kao "drim tim" ljudi moraju da dišu kao jedan – da se razumeju, poznaju i da budu fleksibilni. Ekipa je ta koja sve nosi na svojim leđima i pravi razliku i kada je dobro i kada je loše - naglasio je Stanković.

Iako debitant, Deki se na neki način našao na poznatom terenu – na stadionu Trudbenik u Zvezdarskoj šumi gde su scene snimane trenirao je kao igrač mlade reprezentacije i Crvene zvezde. Stoga mu nije teško pao ni zadatak da se vrati u prošlost i pred kamerama, jednom od Ikinih sinova koji je dobio nadimak po Stankoviću, da par saveta kako doći do ostvarenja sportskih snova:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prvi put sam u prilici da lika u seriji nazivaju po meni i moram priznati da je jako simpatično i neobično. Mladom Dekiju sam, kao neko ko je većinu svojih sportskih snova ostvario, poručio da su snovi, rad i odricanje nešto bez čega ne može da se ide napred - rekao je Stanković.

Humoristička serija "Drim tim", rađena u produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma, inspirisana je istinitim događajima i donosi priču o malom klubu sa periferije Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala. Pored Lazara Ristovskog u glavnoj ulozi fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova - Ilije Ike Srdića, u seriji igraju brojni poznati glumci među kojima su Tatjana Šojić, Danica Ristovski, Mima Karadžić, Milan Kolak, Milica Tomašević, Teodora Ristovski, Jelisaveta Teodosić i Đorđe Stojković.

Ovu urnebesnu komediju koja se premijerno emituje subotom i nedeljom od 21 čas na Superstar kanalu, mogu gledati korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Telegraf.rs